header image
Teljes Garancia Print

Egy vadonatúj szolgáltatás minden autósnak Magyarországon!

TELJES GARANCIA, mely nem azonos a gyártási hibákból eredő kötelező kártérítéssel.
A gyártási hibából eredő problémákon túl, szinte minden egyéb sérülésre kiterjed.
Történt már meg önnel is, hogy gumiját
  • megrongálták, kiszúrták?
  • egy szerencsétlen parkolásnál megjárdázta?
  • vagy más esemény következtében sérülés érte?
Mostantól megnyugodhat.
új, Nyugat-Európában már bevált, itthon azonban egyedülálló szolgáltatásunk kártalanítja ezekért a sérülésekért.
Csatlakozzon programunkhoz és nyugodtabban autózhat, gumijáért és gondtalan autózásáért mi felelünk.
A szolgáltatás tulajdonképpen a garancia kiterjesztése a nem gyártási hibából eredő, üzemszerű használat mellett bekövetkező meghibásodásokra.

Ide tartozik a gumiabroncsok rongálása, járdázásból eredő károsodás, egyéb defektek.
A garancia nem érvényes azonban a nem rendeltetésszerű használatból vagy a személygépkocsi nem megfelelő üzemi állapotából eredő károkra (nem megfelelo guminyomás, blokkoló fékezés, futómű hibák, stb.)

Az önt ért kár esetén gumiját megjavítjuk, vagy kicseréljük a megrongálódott abroncs maradványprofil értékének beszámításával. A garancia időtartama 2 év, és/vagy minimum 3 mm-es profilmélység.

önnek nem kell mást tennie, mint csatlakoznia programunkhoz és élveznie az újszerű biztonság kényelmét.

A TELJES GARANCIA egy garnitúra gumiabroncs megvásárlásával lép életbe.

Az alábbi márkákra terjed ki:
Gumi logók
Nincs szükség hosszadalmas adminisztrációra, képzett dolgózóink minden ezzel kapcsolatos munkát elvégeznek ön helyett. önnek csak egy u.n. Teljes Garancia kártyát kell kérnie, majd betennie pl. a forgalmi engedélye mellé, hogy mindig kéznél legyen és egy esetleges probléma esetén igazolja a jogosultságot.
teljes garancia

A garancia érvényesítésének nem feltétele, de az ön saját biztonsága érdekében és a rendeltetésszerű használat ellenőrzése céljából ajánlott, hogy rendszeres időközönként megjelenjék vizsgálaton nálunk. Először 5.000 km megtétele után, azután 10.000 kilométerenként, de legalább félévente egyszer. Az ellenőrző vizsgálatok díja attól függ, hogy szükség van-e valamilyen beavatkozásra. (centrírozás, keréktárcsa javítás, stb.)


HOGYAN VEGYE IGéNYBE A TELJES GARANCIA SZOLGáLTATáST:
  1. Vásároljon egy garnitúra (4 db) gumiabroncsot a Continental csoport fenti márkáiból nálunk. őrizze meg számláját és kérje a Teljes Garancia kártyát és szórólapot.
  2. Ajánljuk, hogy legalább fél évente egyszer keressen fel minket ellenőrzés céljából. A garancia kártyát mindig hozza magával!
  3. Bármilyen problémája lenne gumiabroncsával, keresse fel bennünket a szabályoknak megfelelően segítséget nyújtunk önnek.
  4. Javítás vagy csere esetén a garancia tovább él a javított vagy kicserélt abroncsra is, de csak az első vásárlás időpontjától számított 2 évig (pl. ha 1,5 év után cserélték le egyik abroncsát a 4 közül, már csak 6 hónapig érvényes a további garancia).

Reméljük, ön is örömmel fogadja ezt a Nyugat-Európában már kipróbált és bevált, sikeres szolgáltatást.
Keressen bennünket ha ajánlatunk elnyerte tetszését!


 
Hírmorzsák
Figyeljünk Egymásra!

Az autósok sajnos gyakran megpróbálják letolni a motorosokat az útról. Válassz olyan iskolát, ahol hangsúlyt fektetnek arra, hogy a közlekedésben résztvevők kölcsönösen figyeljenek egymásra. Meghatározó lesz a későbbi magatartásodban. Majd meglátod.