header image
Cégtörténet Print

A Szovics-Autó 1983-ban kezdte meg működését egyszemélyes vállalkozásként, melyet először az alapító Szovics Mihály másodállásban majd 1985-től főállásban üzemeltetett. Kezdetben kizárólag autószereléssel foglalkozott a vállalkozás, de a megemelkedett ügyféligények és a járműiparban tapasztalható rohamos fejlődést felismervén az évek hosszú során egyre több szolgáltatással bővült a cég palettája.

telephely_utca_400px

1987-től kézi autómosóval bővítettük szolgáltatási körünket, ezután 1992-ben zöldkártya beméréssel, majd 1996-ban megépítettük az új szerelőcsarnokunkat, melyben helyet kapott a vizsgasor, a lakatos- és autóvillamossági műhely. 2000-től foglalkozunk eredetvizsgálattal.

Szovics Autósbolt

 

A járművek technikai fejlődését megtapasztalva, rá kellett jönnünk, hogy független szervizként a piaconmaradás nehéz, ezért a vezetés megoldást keresve 2003-ban csatlakoztunk a Bosch Car Service világhálózathoz, mely biztosítja a mai modern technika elsajátításához szükséges eszközöket, oktatásokat, ezzel a vállalkozást még jobban piacképessé téve.
szovics-autó logo A Bosch Car Service hálózatot évente külső független cég segítségével a Robert Bosch Kft. minőségellenőrzésnek veti alá, így kiszűrve a hibákat a még jobb szolgáltatási szint elérése érdekében, meglévő és leendő ügyfeleink részére. A szervizhálózat feltételeit betartva és az ISO 2001-es minősítésnek megfelelően, igyekszünk teljeskörű szolgáltatásunkkal ügyfeleinknek megfelelni.
iso9001
 
Hírmorzsák
Régiből új gumi plazmakezeléssel

Egy brit kutatás szerint, ha kellően forró gázoknak vetünk alá egy elhasználódott gumiabroncsot, akkor kis munkával teljesen újjá varázsolhatjuk azokat. Az eljárás megoldást jelentene a világ egyik legnagyobb hulladékkezelési problémájára.