header image
Gumiszerviz

Mondjon egy méretet és mi mondunk önnek egy jó árat!

A legtöbb hazai gumiértékesítő nagykereskedővel több éve kapcsolatban állunk, ezért is vállalhatjuk a lehető legrövidebb időn belül is a raktáron nem lévő gumiabroncsok beszerzését és ügyféligény szerint történő felszerelését, centírozását.felnik
Amennyiben a vásárolt gumiabroncshoz acél illetve alufelnire lenne szüksége, lehetősége van széles palettából választani.

Read more...
 
Eredetvizsgálat

eredetiség

Vállaljuk járművek eredetvizsgálatát telephelyünkön előzetes időpont egyeztetés alapján melyre ha elad, ha vesz szüksége lesz.

A járművek előzetes eredetvizsgálat díjai 2007.május 1.-től az alábbiak szerint változtak a 15/2007.(III.13) IRM rendelettel módosított a közúti közlekedési igazgatási eljárások díjairól szóló 29/2004.(VI.16) BM rendelet alapján.

A személygépkocsik előzetes eredetiség ellenőrzésének elvégzésért fizetendő díjak

  • kis kategória (1400 ccm hengerűrtartalomig) 17000.-
  • közép kategória (1401-2000 ccm hengerűrtartalomig) 18500.-
  • felső kategória (2001 ccm hengerűrtartalom felett) 20000.-
Read more...
 
Zöldkártya

zöldkártyaVállaljuk benzin illetve diesel járművek környezetvédelmi bemérését soron kívül, a 7/2002.(VI.29) GKM-BM-KWM rendeletben jóváhagyott hatósági díjak alapján. Járműve bemérésének hatósági díját a környezetvédelmi osztályba sorolás határozza meg, ezek a következőképpen néznek ki:

Read more...
 
Hírmorzsák
Figyeljünk Egymásra!

Az autósok sajnos gyakran megpróbálják letolni a motorosokat az útról. Válassz olyan iskolát, ahol hangsúlyt fektetnek arra, hogy a közlekedésben résztvevők kölcsönösen figyeljenek egymásra. Meghatározó lesz a későbbi magatartásodban. Majd meglátod.